söndag 29 april 2012

Halva Helgen:-)

Ja nu är det lång helg igen:-) Göttigt när det är fint väder iallafall. Igår lekte barnen med kompisar, vi va hela familjen på cykeltur....premiär tur för Nova dessutom. Hon tyckte det va ok att sitta bak o kika:-)

Idag har vi varit i stadsparken i ett par timmar, lekt, tittat på djuren, plockat blommor, knackat på de små trollhusen, och ätit glass:-) En super fin dag har det varit oxå så det kunde inte bli bättre. Em spenderades i trädgården med ränsning av häcken ( Hann bara halva) och Barnen har lekt med kompisar igen:-)
Har oxå planerat in massa semesterresor...det blir en del kan jag säga....men måste ju utnytja husvagnen till fullo. Vi kommer börja med vimmerby och ´astrid lindgrens värld´ sen blir det karlsborg och midsommarfirande med 4 andra familjer:-) sen blir det Öland och givetvis ölandsdjurpark:-) sen blir det Nog inte hundra bestämmt men skåne (helsingborg) och sen ska vi ansluta med kort tripp men vart bär det av?? Vi få väll se hur vi känner och hur mkt pengar som finns kvar,-)
Åhh vad jag längtar!!!!
Älskar sommaren och nu ska jag njuta till fullo av sista ledigheten. Sen ska det jobbas tills minst 65år...shit hör ni...det e ju sjukt!
Nu Big Brother:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar