fredag 6 januari 2012

.....skit tråkigt

Ja fy va surt det är ibland....vi har typ inte gjort nått idag ....inte så lätt med en Maja med 39,4 i temp.....skit tråkigt att man alltid bli smittad ....nu har vi inte varit sjuka sen i november så det är ju ett tag men nu säger jag det igen....ska inte träffa folk som är febriga eller fökylda för vi åker på det direkt.....nu kan hon likagärna blivit smittad av nån annan men vi har inte varit på så många ställen precis.

Ja jag började tänka på hur jag ska ha det med möbler o annat i Novas rum så nu ska det inhadlas lite grejer (IGEN) tänkte först på att tapetsera men varför slänga pengar på det när det är fint som det e.
Börjar även lite smått fundera på vagn igen....vad ska man ha denna gång...vill ha en smidig sulky nu till våren:-) det är ju så omständigt att ha med den stora klumpvagnen  när man bara ska iväg en sväng.....typ stranden, semester, stan, mm. Men vill nog ha en vagn med snurrhjul fram det är sååå smidigt att gå med sånna vagnar..så man slipper lyft vagnen hela tiden..o gärna det senaste...haha man e ju lite störd...ja vi få se...mkt funderingar en dag som denna när man inget gör.
Nu blir det snart sängen...denna dag tar ju aldrig slut....;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar