onsdag 2 maj 2012

Första inskickad och helt klar:-)

Då var det första inskickat....utbildningen specialist undersköterska barn:-)
Stog ju klart och tydligt hur deras uttagningar gick till men va fan jag testar...är nästan 100% säker på att jag inte kommer komma in....och då får jag väll jobba ett år, läsa upp betyg och sen söka till nästa höst igen!

Det är verkligen på riktigt nu....har har nog gått i en dimma och trott att jag ska vara hemma i evigheter men det sket ju bara till och om 3 månader och 2½ veckor är jag tillbaks.
Men blandade känslor måste jag säga....visst jobba kan jag göra...men efter 10år på samma ställe så känns det sådär...kunde ju vara lite kul att utvecklas och göra nått annat.
Det är ju faktiskt inte ofta man lär sig nått nytt längre....det är ju ungefär samma sak dag in och dag ut. Utvecklas:-))) Japp det är dags nu!!!!

Annars så bara njuter jag av våren....gud så underbart skönt det är....men på fredag kan det bli snöblandat regn har jag hört...så passa på att njut.
På fm var vi på dagis och lekte....ganska ok men Maja ska inte gå dit mer säger hon...vet i sjutton om jag orka strida....hon får väll vara hemma istället...kan bara inte fatta varför hon inte vill.
Nu ikväll har vi varit på cabaré hmm säger man så....hoppas ni fattar:-)
Natti natti!!!

1 kommentar:

  1. Oh vad spännande! Tänk på att ALLA har en chans.
    Lycka till!! :-)

    SvaraRadera